fbpx

Ontdek je WHY

3 daagse mini-course

Ontdek je WHY Dag 1

Positief praten, denken en voelen

Een groot deel van ons zelfvertrouwen zit in positiviteit. Soms hebben we gewoon niet door hoe negatief we over onszelf zijn. Bedenk eens hoe je omgaat met complimenten; wuif je ze af of accepteer je ze gracefully

En hoe praat jij over jezelf en de dingen die gebeuren? Taal heeft een enorme invloed op ons leven en onze emoties. Door “negatief” te praten, trekken we hier ook meer van aan. Wanneer je bijvoorbeeld negatief aankijkt tegen een gebeurtenis, dan blijft die ervaring ook zo hangen in je hoofd. 

Iets is niet inherent goed of slecht, het is de emotie die wij er zelf aan koppelen die ons een gevoel ergens aan geeft. Als je dit weet, kun je leren hoe je dit kunt inzetten om meer positiviteit te ervaren. In de video ga ik hier nog iets dieper op in. Vul ook de vragen in het werkboek in om meer inzicht te krijgen in jouw gedachten.

Kom je 16 en 17 maart ook naar het Goals on Heels Event?

Na dit event zul jij niet meer dezelfde onderneemster zijn als die je was; je gaat met meer zelfvertrouwen, een concreet plan en vooral heel veel inspiratie naar huis.

De eerste tien vrouwen die een kaartje kopen krijgen van mij een 1-op-1 sessie cadeau!

You have Successfully Subscribed!