fbpx

Ontdek je WHY

3 daagse mini-course

Ontdek je WHY Dag 2

Waarom doe jij wat je doet?

Passie is heel mooi, maar het geeft nog geen directe actie. Veel mensen doen de dingen waar ze een passie voor hebben in hun vrije tijd. Iedereen heeft iets wat ze heel erg leuk vinden om te doen. Zo leuk, dat ze niet kunnen geloven dat iemand ze ervoor wil betalen. Wat vind je zo leuk om te doen dat je het gratis zou doen?

Het is heel handig om terug te kijken naar vroeger en een lijst te maken van alles waar je ultiem gelukkig van werd. Dat kan zijn op school als kind, maar ook in je werk. Welke dingen hebben je in het verleden altijd blij gemaakt? 

Iedereen heeft een superkracht. Als je het niet zeker weet, dan kan het heel nuttig zijn om gewoon dingen te proberen. Kijk vooral buiten je comfort zone want daar is groei. Kijk ook naar de dingen die jou uniek maken en wat je tegenhoudt in de wereld. Welke dingen zou je willen proberen om te doen? Doe er zoveel mogelijk!

Om jouw WHY in één zin te leren omschrijven vul je de vragen in het werkboek hieronder in. Heel veel succes!

Kom je 16 en 17 maart ook naar het Goals on Heels Event?

Na dit event zul jij niet meer dezelfde onderneemster zijn als die je was; je gaat met meer zelfvertrouwen, een concreet plan en vooral heel veel inspiratie naar huis.

De eerste tien vrouwen die een kaartje kopen krijgen van mij een 1-op-1 sessie cadeau!

You have Successfully Subscribed!