Business Analyse

Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg

Helderheid over jouw strategie

Heb jij behoefte aan een concreet stappenplan, maar wil je daar op je eigen tempo zelf aan werken? In de Business Analyse bekijken we welke stappen je op het gebied van marketing, diensten, sales, website en zichtbaarheid kunt zetten en werken we die voor je uit in een persoonlijk uitgeschreven stappenplan voor de komende 12 weken. Je ziet direct waar je sterke en zwakke punten zijn, kunt aanscherpen op de plekken waar nodig en leert op een andere manier naar je bedrijf kijken.

Wat krijg je precies?

  • Online vragenlijst vooraf. Zo kan ik het plan precies op jouw wensen afstemmen.
  • Een analyse van jouw bedrijf, wat de sterke en zwakke punten zijn en waar je kansen liggen
  • Een persoonlijk 12 weeks stappenplan om te groeien met jouw bedrijf
  • Online implementatie sessie achteraf

Investering: €297,- excl. btw

 

Wat een mooi traject! Ik ben al een hele tijd zoekende naar een manier om van mijn hobby mijn werk te maken. Toen kwam Marloes op mijn pad! Ik wist niet wat ik meemaakte; Marloes, zo betrokken en bevlogen! Ze heeft mij een stapel zelfvertrouwen gegeven om toch mijn droom na te jagen! Ik had eerst mijn twijfels aan mijn eigen kunnen, maar als je met Marloes in zee gaat dan zijn die twijfels heel gauw weg! Wat een topper om mee te mogen samenwerken. Ik heb een tijd stilgelegen wegens omstandigheden, maar als je dan weer een lief berichtje krijgt zit je meteen vol energie en inspiratie om weer op te pakken! Dankjewel lieve Marloes en ik kijk uit naar wat het me allemaal nog gaat brengen!

Anne Lotte

Neem vrijblijvend contact met mij op

10 + 1 =

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes